Omgeving

Omgeving

Recreatiepark het Esmeer is gelegen tussen de Maas en recreatieplas het Esmeer. Dit waterrijke vakantiepark in Aalst, is omgeven door dorpen met een rijke historie en prachtige natuurgebieden. 

Aalst
Aalst wekt een echt dorpsgevoel bij u op. Wanneer u aan wal bent, komt u de oude slotgracht tegen wat vroeger een kasteel was. U kunt de geschiedenis van de stad verkennen, maar ook een drankje drinken op een van de sfeervolle terrassen. 

Omgeving
Recreatiepark het Esmeer ligt in Aalst (Gelderland) en is omgeven door dorpen met een rijke historie en prachtige natuurgebieden. Het ene moment bent u nog in Gelderland, het andere moment staat u midden in Brabant. Met de pont vaart u zo het Bourgondische Brabant in. Daar treft u recreatieplas het Esmeer, een plaats voor liefhebbers van vissen, surfen, zwemmen en andere watersporten. Grenzend aan het park ligt het geweldige recreatiegebied ‘de Neswaarden’. 

Eropuit in de omgeving
TopParken heeft verschillende eropuitjes voor u geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark, waarbij u een spectaculaire korting of een leuk arrangement ontvangt. Deze uitjes maken uw vakantie helemaal compleet! Klik hier voor de eropuitjes in de omgeving van Recreatiepark het Esmeer.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*